BUSREIS Fendt velddagen

BUSREIS Fendt velddagen

Fendt Velddag 2018

Het Fendt gamma is nog nooit zo gegroeid als in de laatste jaren. Graag willen wij jullie de kans geven om kennis te maken met alle nieuwe Fendt producten. Daarvoor is er geen betere locatie dan de Fendt Velddag.

Wat is de Fendt velddag?

Het is een evenement ingericht door Fendt zelf. Het is te vergelijken met de werktuigdagen. Het verschil is dat Fendt centraal staat tijdens dit evenement. Het terrein is ca. 90 hectare groot en heeft gemiddeld 50 000 bezoekers van over de hele wereld. Het is het ideale moment om de Fendt tractoren, rupstractoren, maaidorsers, hakselaars, persen, opraapwagens, spuiten en hooibouwmachines aan het werk te zien.

Waar en wanneer?

De Fendt velddag gaat door op donderdag 23 augustus 2018, in het dorpje Wadenbrunn centraal in Duitsland.

Wat zijn wij van plan?

Indien er veel interesse is in dit evenement, willen wij een busreis organiseren naar dit exclusieve gebeuren. We zouden vertrekken op woensdag 22 augustus en overnachten in de buurt zodat we uitgerust op het evenement aankomen en dubbel kunnen genieten van de Duitse sfeer. We vertrekken rond de middag zodat we op tijd zijn voor het avondmaal in het hotel. Op het demo terrein zijn jullie vrij. Drank en eten op het terrein is op eigen kosten. De terugreis wordt gepland rond 17u. De totale kostprijs ramen wij op maximaal 150 EUR p.p.
 

Dus hebt u interesse in deze unieke busreis laat het ons zo snel mogelijk weten!!
info@malengier.be of 057 46 65 29