Wie zijn wij

Wat het bedrijf Malengier echter onderscheidt is het feit dat het hier om een familiebedrijf gaat, kleinschalig, met topmerken, een eigen herstelatelier en bekwaam personeel dat regelmatig wordt bijgeschoold.

De service die hier wordt geleverd is derhalve van zeer hoog niveau: vlot, soepel, persoonlijk en betaalbaar. Dienstverlening gaat hier ver. Voor depannages zijn de mensen van Malengier steeds bereikbaar.

Reeds 30 jaar familiale service en gegarandeerde kwaliteit.

De BVBA Malengier W&F is in de Zonnebeekse regio – en ver daarbuiten – de specialist als het gaat om land- en tuinbouwmachines.

Samen met enkele medewerkers zijn hier 7 mensen actief die zich in twee domeinen profileren: de landbouwmarkt met topmerken als Fendt trekkers, Yamaha quads, Krone hooimachines, Yale heftrucks en Joskin, Amazone en Lemken landbouwmachines. 

Op de tuinbouwmarkt opteerde het bedrijf voor Iseki gras- en tuinbouwmachines. Ook bij ons verkrijgbaar Zallys electrische kruiwagens en voertuigen.

Voor meer info kunt u ons steeds contacteren en bij een bezoekje ter plaatse krijg je alle info gratis en vrijblijvend. Bij Malengier maakt men tijd voor de klant: ook dàt is service!